Colònies a Juga-la!

JUGA-LA! és una associació que vetlla per la cura i l’acompanyament respectuós de la infància, dedicada a oferir diferents tipus de propostes, espais de joc i descoberta per als infants i les seves famílies des de la mirada de la pedagogia viva.

El nostre propòsit és el de facilitar experiències adreçades a acompanyar la globalitat del creixement dels infants, des del seu món emocional, la consciència de sí mateixos, la seva capacitat de comunicació amb els altres, el seu moviment natural i espontani, la seva expressivitat corporal, artística i creadora.

Durant 5 dies intensius, del 09 al 13 de juliol, tindrem l’oportunitat de gaudir d’uns dies de convivència.

Dies de creació a través del contacte amb la natura, excursions, BTT,  observació del cel a la nit, consciència del cos, el moviment i la respiració a través d’un “laboratori de cos”, esports, cuina, propostes creadores des d’una vessant artística: pintura, modelatge, dansa creativa i contemporània,  clown, música, teatre…, temps per estar, descansar i compartir i, aquelles altres que sorgeixin des del seu interès i moment on es troben.

 

 

Us oferim uns dies plens d’experiències nodridores en un entorn privilegiat, a la casa de colònies Montpol ubicada a Lladurs amb unes instal·lacions cuidades i un ambient familiar i acollidor.

 

Les colònies estan planificades i organitzades en petit format, de manera que les places són limitades. Poden participar nens i nenes d’edats compreses entre els 9 i els 13 anys.  

Dilluns 09 de juliol, farem una primera trobada al Casal de Juga-la, ubicat a l’escola Joan de Palà de la Coromina (Cardona) de 9h a 13h, per trobar-nos en grup, retrobar amistat, generar-ne de noves i començar a organitzar alguns aspectes claus per a la resta de dies de colònies.

Les colònies comencen el 10 de juliol! A partir de les 9h del matí farem la rebuda i la benvinguda de famílies, nenes i nens a la Casa de Colònies Montpol. L’últim dia serà el divendres 13 de juliol, després de dinar on farem un comiat i algunes sorpeses més.

 

Podeu formalitzar la INSCRIPCIÓ trucant al telèfon 685698240 o enviant un correu a jugala.jugala@gmail.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *